Give me a second so you can remember this moment forever


Blog

Blog

view:  full / summary

Dominique en Chantal

Posted on January 20, 2021 at 3:55 PM Comments comments (2)

Dominique en Chantal, wat een prachtig stel!! En kijk dan hoe mooi Chantal zwanger was!! 


Jan en Myrthe

Posted on January 20, 2021 at 3:40 PM Comments comments (0)

Jan met zijn fantastische auto... Hij wilde graag zijn 2 grote liefdes bij elkaar op de foto hebben ;) En dat is fantastisch gelukt! Geniet maar snel mee!


Martin en Corine

Posted on January 8, 2021 at 1:05 PM Comments comments (1)

20 november was het eindelijk de grote dag van Martin en Corine. Door alle maatregelen bleef er helaas niet veel van over maar wát er van overbleef was prachtig! Ze trouwden al eerder in het gemeentehuis en deze dag hadden we de fotoshoot en de kerkelijke inzegening. Voor de fotoshoot gingen we naar Gouda. Eerst maakten we foto's in een prachtig natuurgebied en daarna reden we naar de Sint Jans kerk. Of tenminste... Dat was de bedoeling.. De trouwauto stopte er opeens mee! Wat een gedoe.. Gauw de achterbank van mijn auto leeggemaakt en met mijn auto verder richting de Sint Jan. Wát een prachtige locatie is dat zeg!! Ik had er nog wel een paar uurtjes kunnen ronddolen hoor! 

Daarna naar huis voor de lunch. Er was door iemand al een andere auto geregeld maar gelukkig kon de auto snel gemaakt worden en konden ze toch nog met hun eigen trouwauto naar de kerk. 

Na de kerk reden we weer naar het ouderlijk huis van de bruid. Daar stonden alle auto's in een grote cirkel en in het midden sneed het bruidspaar de taart aan en toasten ze op een mooie dag. Ondanks alles was het dus een prachtige dag! Geniet je mee? En laat je een reactie achter? :) Vind ik leuk!Herman en Nelleke

Posted on October 9, 2020 at 9:10 AM Comments comments (652)

Een regenachtige donderdag.. Maar wat een liefde! De regen hebben we ons lekker niet aan gestoord en ondanks dat was het een fantastische dag! 

We startten in het ouderlijk huis van de bruid. Daar was het een gezellige drukte mét donuts ;) 

Als je naast 'het pontje' woont, moeten er natuurlijk ook wat foto's gemaakt worden op de pont. De pontbaas dreef speciaal voor ons even naar het midden van het water. Daarna gauw de auto weer ophalen thuis en met hetzelfde pontje richting Heusden. Het goot van de regen maar toch hebben we hele mooie foto's kunnen schieten. Voordeel van regen is dat je een mooie weerspiegeling krijgt! :) 

Na de shoot reden we naar huis waar de familie al stond te wachten. De auto moest natuurlijk even bewonderd worden en na een bakkie koffie, gingen we op weg naar Huize Brakel. Daar werden ze officieel man en vrouw! De jongste broertjes mochten de ringen geven, wat ze natuurlijk heel trots deden. 

Daarna reden we weer naar huis waar we de familiefoto's onder de overkapping maakten want de regen kwam alweer met bakken uit de lucht. We moesten nog even op de lunch wachten maar iedereen had al trek dus werd er maar even een pak tukkies open getrokken. De jongste broer had het beste plekje uitgekozen ;) 

Gelukkig kwam de lunch al snel en in de prachtig versierde werkplaats van de ouders van de bruid lunchten met elkaar. Na de lunch doken we nog snel even de prachtige tuin in voor wat foto's zonder regen. Ook maakten we nog wat 'flits-foto's'. Ik ben dol op mooi natuurlijk licht maar ik vind creatief zijn met flitsers ook echt heel leuk om te doen! Wat vinden jullie?

Iedereen zat nog vol van de lunch dus veel bruidstaart hoefden ze niet... zeiden ze... Toch was de bruidstaart binnen no time op! En gelijk hadden ze.. Want mén wat was hij lekker! 

Geniet snel van de foto's! Laat je even weten wat je er van vond? Word ik blij van! :) Frans en Bertina

Posted on September 4, 2020 at 6:05 AM Comments comments (1)

Ik vraag mijn bruidsparen altijd hoe ze elkaar hebben leren kennen en wanneer ze verliefd werden. Dit vroeg ik ook aan Frans en Bertina. En weet je wat Bertina zei? ‘Ik zag hem de ruimte binnenkomen en ik dacht: Die is van mij!’

Hoe leuk is dat he! Love at first sight!:)

Het was een fantastische dag, die laatste dag van Augustus.. Frans en Bertina hadden er voor gekozen om alleen samen met de getuigen te trouwen. Ik als fotograaf mocht daar ook helaas niet aanwezig zijn maar ze waren wel zo lief dat we de gordijnen open mochten trekken zodat we door het raam heen konden fotograferen (we voelden ons wel paparazzi haha) Na het jawoord gingen bruid en bruidegom weer ieder naar zijn en haar ouderlijk huis om zich om te toveren tot prachtige bruid en bruidegom.

We schoten de foto’s op de haven van Urk, prachtige locatie! Ik hou er van!

Geniet mee van dit mooie relaxte stel!


 

Familie Quik

Posted on August 19, 2020 at 1:00 PM Comments comments (0)

Wat een heerlijke familie is dit toch! Ik hou er van! We genoten van een toffe fotoshoot bij de drunense duinen. Echt, ik blijf het zeggen. Wat een fantastische locatie! Het is echt 1 van mijn favoriete locaties! 

Dit heerlijke gezinnetje genoot van elkaar en van de omgeving. Er werd geknuffeld, gelachen, gehuild.. En wat hebben we toffe beelden gemaakt! Wisten jullie trouwens dat als ik een fotoshoot met je gezinnetje maak dat ik papa en mama ook altijd even samen op de foto zet? Ook die foto's zijn zo belangrijk. Ik durf te wedden dat die foto's er niet veel meer zijn, foto's van jullie samen, zonder de kinderen.. En ook die zijn zo leuk om te hebben toch?

Enjoy deze blog!Dirk en Eline

Posted on May 30, 2020 at 1:10 PM Comments comments (8)

Is het heel raar als ik zeg dat ik best emotioneel word als ik sommige foto's zie van deze prachtige bruiloft? Zoals de meesten van jullie wel weten is Eline mijn zusje en ik vond het echt een mega eer om haar bruiloft vast te leggen. 

Ivm de corona en de ziekte van onze vader is het een heel ander soort bruiloft geworden dan dat we in eerste instantie verwacht hadden. Maar echt.. wat hebben we een mooie dag gehad! Ze trouwden in gemeente altena in het gemeentehuis en daarna gingen we naar boord, naar het schip waar Eline en Dirk op hopen te gaan varen. Het zusje en een paar vrienden van de bruid hadden een hele mooie verrassing geregeld die Dirk en Eline echt te gek vonden!!

In het ruim sneed het mooie bruidspaar de prachtige taart aan en hadden we later op de avond een bbq. Het was klein maar fijn, deze bruiloft. Het was een perfecte dag!! 

Geniet van de blog. Ik kon echt NIET kiezen tussen alle mooie foto's dus het is een mega lange blog geworden ;) Laat je even weten wat je er van vond?

Haar: Hairdobymijntje 

Fotografe: Ietje Fotografie

Bbq: Jan de Slager

Bloemen: Boer'n bloemetjes


Familie Bernouw

Posted on May 5, 2020 at 1:20 PM Comments comments (0)

Echt, de drunense duinen met mooi avondlicht.. Ik ben verliefd hoor!! Ik schoot hier een prachtige reportage van familie Bernouw. Wat een heerlijk gezinnetje is dat zeg! Geniet je mee? En let me know wat je er van vind! 

Familie Grandia

Posted on May 5, 2020 at 1:15 PM Comments comments (0)


Op een heerlijke zachte lenteavond ging ik op pad met mn zwager, schoonzus en de kinderen. We maakten een heerlijk ontspannen familieshoot. Kleine Bram vond de camera heel interessant en kwam steeds even bij me kijken. Wat een dotje he!


Rick en Martina zwangerschap

Posted on March 10, 2020 at 9:05 AM Comments comments (0)

Rick en Martina heb ik al vaker voor de lens gehad en dat was altijd een feestje! Eerst 2x een loveshoot, toen hun prachtige bruiloft en nu een zwangerschapsshoot! Ik vind het altijd waanzinnig leuk als mensen terugkomen voor een shoot. Ik ga jullie snel mee laten genieten van de prachtige foto's die we hebben kunnen maken. Rss_feed

0