Give me a second so you can remember this moment forever


Blog

Blog

view:  full / summary

Newborn Floris

Posted on September 14, 2021 at 2:00 AM

Een paar jaar geleden maakte ik al een newborn reportage bij deze familie toen Sifra werd geboren en nu kleine Floris geboren is, mocht ik weer een fantastische reportage maken! Wat een heerlijk gezinnetje is dit toch! De beelden spreken voor zich! Arie & Thirza

Posted on September 9, 2021 at 8:55 AM

Wat een heerlijke dag was dit! Arie & Thirza trouwden.

Arie werd goed geholpen door zijn neefje. Zie je hoe hij naar hij Arie kijkt? Dikke vrienden die 2. En dat merkte je de hele dag door. Zo leuk om te zien! 

Thirza werd nog mooier gemaakt dan ze al is, bij haar zwager en schoonzus aan boord. Het oudste neefje tekende stiekem een mooie bruid op de beslagen spiegel ;) Vandaag mocht het voor 1x;) 

Voordat we op stap gingen voor de reportage, werd nog gauw even de jurk van Thirza vastgezet. Er schoot steeds een drukknoopje los en dat is natuurlijk niet de bedoeling. 

We maakten foto's buiten de waterpoort in Gorichem. Als verrassing hadden de ceremoniemeesters geregeld dat de vrachtwagen van Arie en de vrachtwagen van de broer van Thirza langskwamen. Arie vond het natuurlijk fantastisch. Een echte vrachtwagen chauffeur ;) 

Getrouwd werd er in de Til in Giessenburg. De zon kwam door dus de ceremonie kon buiten plaats vinden. 

Wat een heerlijke dag was het! Genieten jullie mee van de foto's!?Herman en Elise

Posted on September 3, 2021 at 10:45 AM

Op een heerlijke zonnige dag in juni, trouwden Herman en Elise. Elise is mijn nichtje en 6 jaar geleden was ze bruidsmeisje op mijn bruiloft en nu mocht ik gewoon háár bruiloft vastleggen! Dat voelde zo speciaal! :)

We begonnen de dag al vroeg op het mooie Urk. Nadat Herman Elise opgehaald had, sneakten wij gauw nog even naar de haven en de vuurtoren voor wat foto’s voordat de ceremonie begon. Een echte Urker wil dat toch wel graag he, foto’s bij de vuurtoren ;)

 

Na de ceremonie vertrokken we voor de reportage. Wat een prachtig mooie plek hadden ze daarvoor uitgekozen! We eindigden in Blokzijl, ook al zo’n fotogeniek plekje, voor de laatste foto’s en voor de kerkdienst. Tijdens het knielen, terwijl ze toegezongen werden door vrienden en familie, scheen de zon prachtig door de ramen! Kippenvelmomentje hoor!

Terug op Urk werd de taart nog aangesneden en genoten we van een heerlijk buffet van Jan de Slager.

 

Herman en Elise, veel geluk!

 Herman en Elise

Posted on June 1, 2021 at 9:30 AM

Herman en Elise kwamen gezellig richting Hedel voor een toffe pre wedding shoot! We boften enorm met het weer want heel de dag was het regenachtig geweest. Precies toen we de shoot afgesproken hadden, kwam er een mooi zonnetje door! Heerlijk!

Geniet snel mee! 


Dominique en Chantal

Posted on January 20, 2021 at 3:55 PM Comments comments ()

Dominique en Chantal, wat een prachtig stel!! En kijk dan hoe mooi Chantal zwanger was!! 


Jan en Myrthe

Posted on January 20, 2021 at 3:40 PM Comments comments ()

Jan met zijn fantastische auto... Hij wilde graag zijn 2 grote liefdes bij elkaar op de foto hebben ;) En dat is fantastisch gelukt! Geniet maar snel mee!


Martin en Corine

Posted on January 8, 2021 at 1:05 PM Comments comments ()

20 november was het eindelijk de grote dag van Martin en Corine. Door alle maatregelen bleef er helaas niet veel van over maar wát er van overbleef was prachtig! Ze trouwden al eerder in het gemeentehuis en deze dag hadden we de fotoshoot en de kerkelijke inzegening. Voor de fotoshoot gingen we naar Gouda. Eerst maakten we foto's in een prachtig natuurgebied en daarna reden we naar de Sint Jans kerk. Of tenminste... Dat was de bedoeling.. De trouwauto stopte er opeens mee! Wat een gedoe.. Gauw de achterbank van mijn auto leeggemaakt en met mijn auto verder richting de Sint Jan. Wát een prachtige locatie is dat zeg!! Ik had er nog wel een paar uurtjes kunnen ronddolen hoor! 

Daarna naar huis voor de lunch. Er was door iemand al een andere auto geregeld maar gelukkig kon de auto snel gemaakt worden en konden ze toch nog met hun eigen trouwauto naar de kerk. 

Na de kerk reden we weer naar het ouderlijk huis van de bruid. Daar stonden alle auto's in een grote cirkel en in het midden sneed het bruidspaar de taart aan en toasten ze op een mooie dag. Ondanks alles was het dus een prachtige dag! Geniet je mee? En laat je een reactie achter? :) Vind ik leuk!Herman en Nelleke

Posted on October 9, 2020 at 9:10 AM

Een regenachtige donderdag.. Maar wat een liefde! De regen hebben we ons lekker niet aan gestoord en ondanks dat was het een fantastische dag! 

We startten in het ouderlijk huis van de bruid. Daar was het een gezellige drukte mét donuts ;) 

Als je naast 'het pontje' woont, moeten er natuurlijk ook wat foto's gemaakt worden op de pont. De pontbaas dreef speciaal voor ons even naar het midden van het water. Daarna gauw de auto weer ophalen thuis en met hetzelfde pontje richting Heusden. Het goot van de regen maar toch hebben we hele mooie foto's kunnen schieten. Voordeel van regen is dat je een mooie weerspiegeling krijgt! :) 

Na de shoot reden we naar huis waar de familie al stond te wachten. De auto moest natuurlijk even bewonderd worden en na een bakkie koffie, gingen we op weg naar Huize Brakel. Daar werden ze officieel man en vrouw! De jongste broertjes mochten de ringen geven, wat ze natuurlijk heel trots deden. 

Daarna reden we weer naar huis waar we de familiefoto's onder de overkapping maakten want de regen kwam alweer met bakken uit de lucht. We moesten nog even op de lunch wachten maar iedereen had al trek dus werd er maar even een pak tukkies open getrokken. De jongste broer had het beste plekje uitgekozen ;) 

Gelukkig kwam de lunch al snel en in de prachtig versierde werkplaats van de ouders van de bruid lunchten met elkaar. Na de lunch doken we nog snel even de prachtige tuin in voor wat foto's zonder regen. Ook maakten we nog wat 'flits-foto's'. Ik ben dol op mooi natuurlijk licht maar ik vind creatief zijn met flitsers ook echt heel leuk om te doen! Wat vinden jullie?

Iedereen zat nog vol van de lunch dus veel bruidstaart hoefden ze niet... zeiden ze... Toch was de bruidstaart binnen no time op! En gelijk hadden ze.. Want mén wat was hij lekker! 

Geniet snel van de foto's! Laat je even weten wat je er van vond? Word ik blij van! :) Frans en Bertina

Posted on September 4, 2020 at 6:05 AM Comments comments ()

Ik vraag mijn bruidsparen altijd hoe ze elkaar hebben leren kennen en wanneer ze verliefd werden. Dit vroeg ik ook aan Frans en Bertina. En weet je wat Bertina zei? ‘Ik zag hem de ruimte binnenkomen en ik dacht: Die is van mij!’

Hoe leuk is dat he! Love at first sight!:)

Het was een fantastische dag, die laatste dag van Augustus.. Frans en Bertina hadden er voor gekozen om alleen samen met de getuigen te trouwen. Ik als fotograaf mocht daar ook helaas niet aanwezig zijn maar ze waren wel zo lief dat we de gordijnen open mochten trekken zodat we door het raam heen konden fotograferen (we voelden ons wel paparazzi haha) Na het jawoord gingen bruid en bruidegom weer ieder naar zijn en haar ouderlijk huis om zich om te toveren tot prachtige bruid en bruidegom.

We schoten de foto’s op de haven van Urk, prachtige locatie! Ik hou er van!

Geniet mee van dit mooie relaxte stel!


 

Familie Quik

Posted on August 19, 2020 at 1:00 PM Comments comments ()

Wat een heerlijke familie is dit toch! Ik hou er van! We genoten van een toffe fotoshoot bij de drunense duinen. Echt, ik blijf het zeggen. Wat een fantastische locatie! Het is echt 1 van mijn favoriete locaties! 

Dit heerlijke gezinnetje genoot van elkaar en van de omgeving. Er werd geknuffeld, gelachen, gehuild.. En wat hebben we toffe beelden gemaakt! Wisten jullie trouwens dat als ik een fotoshoot met je gezinnetje maak dat ik papa en mama ook altijd even samen op de foto zet? Ook die foto's zijn zo belangrijk. Ik durf te wedden dat die foto's er niet veel meer zijn, foto's van jullie samen, zonder de kinderen.. En ook die zijn zo leuk om te hebben toch?

Enjoy deze blog!
Rss_feed