Give me a second so you can remember this moment forever


Blog

Blog

Herman en Nelleke

Posted on October 9, 2020 at 9:10 AM

Een regenachtige donderdag.. Maar wat een liefde! De regen hebben we ons lekker niet aan gestoord en ondanks dat was het een fantastische dag! 

We startten in het ouderlijk huis van de bruid. Daar was het een gezellige drukte mét donuts ;) 

Als je naast 'het pontje' woont, moeten er natuurlijk ook wat foto's gemaakt worden op de pont. De pontbaas dreef speciaal voor ons even naar het midden van het water. Daarna gauw de auto weer ophalen thuis en met hetzelfde pontje richting Heusden. Het goot van de regen maar toch hebben we hele mooie foto's kunnen schieten. Voordeel van regen is dat je een mooie weerspiegeling krijgt! :) 

Na de shoot reden we naar huis waar de familie al stond te wachten. De auto moest natuurlijk even bewonderd worden en na een bakkie koffie, gingen we op weg naar Huize Brakel. Daar werden ze officieel man en vrouw! De jongste broertjes mochten de ringen geven, wat ze natuurlijk heel trots deden. 

Daarna reden we weer naar huis waar we de familiefoto's onder de overkapping maakten want de regen kwam alweer met bakken uit de lucht. We moesten nog even op de lunch wachten maar iedereen had al trek dus werd er maar even een pak tukkies open getrokken. De jongste broer had het beste plekje uitgekozen ;) 

Gelukkig kwam de lunch al snel en in de prachtig versierde werkplaats van de ouders van de bruid lunchten met elkaar. Na de lunch doken we nog snel even de prachtige tuin in voor wat foto's zonder regen. Ook maakten we nog wat 'flits-foto's'. Ik ben dol op mooi natuurlijk licht maar ik vind creatief zijn met flitsers ook echt heel leuk om te doen! Wat vinden jullie?

Iedereen zat nog vol van de lunch dus veel bruidstaart hoefden ze niet... zeiden ze... Toch was de bruidstaart binnen no time op! En gelijk hadden ze.. Want mén wat was hij lekker! 

Geniet snel van de foto's! Laat je even weten wat je er van vond? Word ik blij van! :) Categories: Bruiloften


Comments are disabled.